Horse Power (spierkracht), Equifyt, emmer 3 kg

€ 33,00

incl. belastingen plus verzending
Niet op voorraad, kan voor u besteld worden. Levertijd ongeveer een week.

Beschrijving

Horse Power is een compleet en evenwichtig voedingssupplement, speciaal ter ondersteuning van het spierstelsel bij sportpaarden.

Door het hoog gehalte aan vitaminen, mineralen en aminozuren bevordert Alfalfa (Luzerne) de weefsel- en spieropbouw. Spirulina bevat een hoog gehalte aan compleet eiwit, ideaal voor spieropbouw, werkt tevens ontgiftend en ontzurend door de grote hoeveelheid chlorofyl. Spirulina is ’s werelds rijkste en meest harmonische voedingsbron. Fenegriek is rijk aan steroïde saponinen, stoffen die het paard als uitgangsproduct kan gebruiken voor zijn eigen anabole hormonen. Fenegriek ondersteunt het spierweefsel en bevordert de algemene gezondheid. Sojameel bevat 38% eiwit en voert compleet plantaardig eiwit aan met alle essentiële aminozuren, nodig voor een efficiënte weefsel- en spieropbouw. Lysine is vaak de beperkende factor in de spieraanmaak; omdat granen, grassen en luzerne arm zijn aan lysine.

HORSE POWER verlegt de fysieke grenzen bij sportpaarden, het is een 100% natuurlijk en veilig product en bevat geen ongeoorloofde middelen voor sportpaarden!

Dit product zorgt voor een natuurlijke ondersteuning bij:

  • ondersteunt een natuurlijke weefsel- en spieropbouw
  • verhoging van de spierkracht
  • snellere recuperatie, voorkomt spierafbraak na wedstrijden of training
  • ondersteunt de sportprestaties, de spierkracht en spiermassa en het recuperatievermogen
  • uitstekende basis voor elk sportpaard

SAMENSTELLING

Medicago sativa (Alfalfa, Luzerne), Glycine max (Sojaboonmeel*), Trigonella foenum graecum (Fenegriek), Spirulina platensis (Spirulina) Lysine Bron Lysine= L-lysinemonohydrochloride, technisch zuiver, waarin min. 78% L-lysine Vochtgehalte: 1,5%

GEBRUIK

1 à 2 maal 25 g per dag voor een volwassen paard onder het voeder mengen bij sportpaarden, jaarlingen, fokmerries en hengsten. De aanbevolen dosis niet overschrijden!

VERPAKKING - 3kg

Voedingssupplementen dienen steeds ter aanvulling van een gezonde voeding toegediend te worden. Een gezonde voeding vormt de basis van een optimale gezondheid. Zij kan niet vervangen, maar wel aangevuld worden door supplementen voor het optimaliseren van bepaalde orgaan- en lichaamsfuncties. Gezondheidsproblemen dienen steeds door een bevoegd gezondheidstherapeut opgevolgd te worden.

Terug naar Natuurlijke Paardenvoeding