Artro-Fyt (gewrichten), Equifyt, emmer 2,5 kg

€ 96,00

incl. belastingen plus verzending
Niet op voorraad, kan voor u besteld worden. Levertijd ongeveer een week.

Beschrijving

Door een optimale combinatie van de verzachtende kurkumawortel met de bouwstoffen voor kraakbeen en bindweefsels, MSM (methylsulfonylmethaan) en glucosamine, kan Atro-Fyt bij het paard bijdragen tot:


- vrij en vlot bewegen
- het behoud van gezonde gewrichten, spieren, ligamenten en pezen
- de recuperatie na wedstrijden en trainingen


Voor een ideale werking en maximale werking van het geconcentreerde kurkumaextract, is in dit aanvullend diervoeder gebruik gemaakt van een bijzonder peperextract.

Artro-Fyt is een 100% natuurlijk voedingssupplement. Samen met Musculo-Fyt vormt Artro-Fyt een essentieel onderdeel van elk training- of wedstrijdprogramma. Artro-Fyt verlegt de fysieke grenzen bij sportpaarden, het is een veilig product en bevat geen ongeoorloofde middelen voor sportpaarden!

Artro-Fyt is geen geneesmiddel, maar kan wel op advies van de dierenarts gebruikt worden in combinatie met medicijnen.

SAMENSTELLING

Samenstelling: Methylsulfonylmethaan 51,9 %, glucosaminesulfaat.2 KCl 46,9 %.
Toevoegingsmiddelen: sensoriële toevoegingsmiddelen: kurkuma (Curcuma longa, 95 % curcuminoïden), zwarte peperextract (Piper nigrum, 95 % piperine).

GEBRUIK

Dagelijks één maatschep met 20 g Artro-Fyt door het voer mengen of goed door het drinkwater roeren. In de eerste weken of bij belastende omstandigheden mogen 2 maatschappen per dag gegeven worden. Voor pony’s: de halve dosis. De aanbevolen dosis niet overschrijden. Aanvullend dierenvoeder is geen vervanging voor een gevarieerde voeding en gezonde levensstijl.

VERPAKKING - 2,5kg

Aanvullend diervoeder voor paarden.

Terug naar Natuurlijke Paardenvoeding